shop Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum voor je haar Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum is een prachtig finishing product voor natuurlijk krullend haar. Bekijken Wat we kunnen verwachten? Denk aan een audio-manifesto bijvoorbeeld, dat lezers moet overtuigen om ‘groot te dromen, haters te negeren, uniciteit te vieren […]

00:50 - 00:30
luistertijd 00:50 - leestijd 00:30

Wat we kunnen verwachten? Denk aan een audio-manifesto bijvoorbeeld, dat lezers moet overtuigen om ‘groot te dromen, haters te negeren, uniciteit te vieren en te zoeken naar de schoonheid in alles.’ Kortom een hoop Amerikaans gezwets met een Oprah sausje.

Ohja, de website praat ook nog eens tegen je terug, zo verklapt Tyra op de Amerikaanse Today Show. ‘Dit wordt een community van vrouwen. Het is echt, het is rauw en je zult contact met me hebben zoals je nog nooit hebt gehad.’  Whooehoee….dat klinkt bijna angstaanjagend. Misschien moet ze het gewoon houden bij het uitzoeken van modellen (America’s Next Topmodel)…Beauty out instead of inside.

 

Bron: Elle.nl

Lees ook:

Glamour USA breekt lans voor naaktmodel van 81 kg

Ons eigen topmodel…Doutzen Kroes

Lees ook