Voor de modeshow van hotlabel Rodarte ontwierp Chantel Miller een op de Maori geïnspireerde tatoeage van zwarte make-up.

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

Voor de modeshow van hotlabel Rodarte ontwierp Chantel Miller een op de Maori geïnspireerde tatoeage van zwarte make-up. Samen met de ontwerpers van Rodarte en een collega-artist van MAC heeft ze vier weken lang gewerkt aan dertien tatoeages; 12 voor de armen en een voor de nek.

Op de morgen van de show heeft ze samen met nog 40 andere visagisten vier uur lang ge-bodypaint met eyeliner en zwarte airbrush van MAC. Alle modellen kregen een individuele tatoeage aangemeten, afhankelijk van de creatie die ze droegen.

Het eindresultaat is geweldig. Druk, dat wel, maar de futuristische tribal-plaatjes passen perfect bij de nieuwe zomercollectie van Rodarte. Apart, vernieuwend en stoer. Wie gaat het thuis uitproberen ? Heeft iemand uberhaupt zo veel engelengeduld?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Kijk hoe Siko heel simpel golven en wafels in het haar maakt

Donkere make-up is trend

Minx; nagellakfolie voor kunstzinnige nagels

Die tattoo raakt een keer uit de mode

Lees ook