Couperose Gezicht Rimpels en slapte

Biotherm betovert de teint met pigmenten

Roodheid, donkere kringen, grauwheid, elk van deze problemen gaat gepaard met een overheersende kleur op de huid. Het nieuwe Rides Repair Chroma-Lift van Biotherm belooft deze obstakels al vrijwel na het opbrengen van de creme zichtbaar minder zichtbaar te maken (he, hoe klinkt dat?).

Er zitten ook stoffen in die een (tijdelijk) verstevigende werking op de verslappende huid hebben en natuurlijk stofjes die rimpels proberen te verminderen. De lijn bestaat uit een dagcrème, een speciaal serum dat je weer over de dagcrème aanbrengt (en bijna een soort photoshop effect lijkt te beloven) en een straktrekkende oogcrème. Wij zijn heel benieuwd naar dat serum dat een finisher wordt genoemd. De prijzen variëren van 43 tot 63 euro.

Lees ook:

Tips van Dominique tegen overhangende oogleden

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

7 reacties

 • Dank je wel !! Ik ben over ong. drie weken in Amsterdam (weet niet precies welke dag) dus dan kom ik zeker langs (uiteraard mail ik dan eerst).
  Groetjes!

 • ..en mocht je in de buurt zijn in amsterdam, kom gerust even langs *wink*
  fijne dag morgen!

 • Klinkt goed, jullie beschrijving van de finisher. Ik zal het druppeltje (…) dat ik in een potje heb meegekregen morgen op mijn verjaardag opsmeren. Heb ik toch een stralend verjaardagshoofd 🙂

 • Het valt me op dat er steeds meer van die mooie producten op de markt komen. L’oreal heeft nu een transparante foundation met elastine, collageen en hyaluronzuur. Nog niet geprobeerd maar klinkt goed. Was nooit een foundation fan maar Givenchy Photo Perfexion is geweldig, heel transparant.

 • we hebben hem trouwens net even gesmeerd op onze handrug, en je teint frist er onmiddellijk van op, lichtrozig lijkt het wel en subtiel licht reflecterend. het ruikt erg lekker, voelt verkoelend aan. het verstrakkende effect moeten we nog testen. het lijkt een product dat je ter vervangingvan een foundation zou kunnen proberen, als je toch al geen foundation fan bent.

 • Heb net een proefje van de finisher losgepeuterd bij Parfumerie D. in Leiden. Losgepeuterd, want wat vinden ze het daar moeilijk om samples aan hun klanten te geven. Kan natuurlijk per filiaal verschillen maar ik vraag me af waarom het zo erg is om een klant een sample mee te geven – ik vind het zonde om gelijk de grote verpakking te kopen – voor hetzelfde geld bevalt het product niet.

  Ik hoor dit ook vaker van andere mensen. Ik vraag me af wat de policy is van de merken – de samples zijn er toch voor de klant? Of toch voor de verkoopsters die ze per 10 op Marktplaats en Ebay verkopen?

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.