shop HEMA Pure nagellak, vegan De nagellak trend is zo huidvriendelijk mogelijk, zo min mogelijk schadelijke chemicaliën. Het is een kleurrijke vegan lijn waarvan 85% ook plantaardig is. Su deed de test! Bekijken Roodheid, donkere kringen, grauwheid, elk van deze problemen gaat gepaard met een overheersende kleur op de huid. Het nieuwe Rides Repair Chroma-Lift […]

00:50 - 00:30
luistertijd 00:50 - leestijd 00:30

Roodheid, donkere kringen, grauwheid, elk van deze problemen gaat gepaard met een overheersende kleur op de huid. Het nieuwe Rides Repair Chroma-Lift van Biotherm belooft deze obstakels al vrijwel na het opbrengen van de creme zichtbaar minder zichtbaar te maken (he, hoe klinkt dat?).

Er zitten ook stoffen in die een (tijdelijk) verstevigende werking op de verslappende huid hebben en natuurlijk stofjes die rimpels proberen te verminderen. De lijn bestaat uit een dagcrème, een speciaal serum dat je weer over de dagcrème aanbrengt (en bijna een soort photoshop effect lijkt te beloven) en een straktrekkende oogcrème. Wij zijn heel benieuwd naar dat serum dat een finisher wordt genoemd. De prijzen variëren van 43 tot 63 euro.

Lees ook:

Tips van Dominique tegen overhangende oogleden

Lees ook