Haar Zakenpraat

Eindelijk! Anna Wintour in The September Issue

september-issueEerder kon je op Beautyjournaal.nl een filmpje zien waarin Morley Safer van CBS haar interviewde voor 60 minutes  en twee weken geleden was ze te gast bij David Letterman’s Late Show. Wederom vriendelijk glimlachend en voor Anna’s doen openhartig.  Voor Anna fans zoals ik zijn dit slechts leuke zoethoudertjes…de echte Anna film waar heel de wereld al jaren over spreekt verschijnt over een week dan eindelijk in de Nederlandse bioscopen: The September Issue

Documentairemaker R.J. Cutler volgde Anna Wintour tijdens de vele maanden die voorafgingen aan het maken van het septembernummer in 2007. Een speciale editie, die een record brak alszijnde het zwaarst wegende blad. Vogue woog toen ruim 2 kilo en verkocht wereldwijd 13 miljoen exemplaren.  De documentaire toont het reilen en zeilen in Vogue’s hoofdkwartier in Manhattan, maar volgt ook de belangrijkste fotosessies in Parijs en Rome zoals een covershoot met Sienna Miller. Natuurlijk laat de documentaire ook een persoonlijk portret van Anna Wintour zien.

The September Issue is vanaf 17 september 2009 te zien in de Nederlandse bioscoop. Zie hier alvast een preview. We kunnen maar geen genoeg van deze fascinerende vrouw krijgen..Ik (Marieke) heb haar zelfs als ringtone: “There is something about fashion, that make people very nervous.”  Ja, dat heb ik echt!

 

Lees ook:

Onze Nederlandse Anna Wintour!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

  • zo zeg jochem je bent zeker laat. volgens mij wordt het nu buurthuis werk, of een videotheekje:-) – als dat soort zaken tenminste nog bestaan – in Amsterdam waar wij zetelen zijn ze al bijna uitgestorven…

  • Sorry, ik ben wellicht erg laat, maar ik wilde a.s. zaterdag graag naar de film the September Issue, maar weet iemand of deze misschien nog ergens draait???

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.