De Rituals make-up heeft vermalen edelsteenpoeder als basisingrediënt.

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

De Rituals make-up heeft vermalen edelsteenpoeder als basisingrediënt. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige, subtiele glans, de producten kunnen zelfs voor de meest gevoelige huid gebruikt worden. De Sundance poeders zijn echte eyecathers in het assortiment van dit Nederlandse huidverzorgings (- en spa) merk. De zwart glimmende doosjes bevatten een mozaïek aan vijf kleurtjes in hoofdtinten brons en roze, met schakeringen die teruglopen naar wit. Je kunt de kleuren afzonderlijk gebruiken maar ook met een grotere kwast mengen voor een warme, nazomerse gloed, of je teint nog wat extra opfrissen op sombere dagen. Vermalen amethist edelsteen is toegevoegd om de kleuren te intensiveren en voor wie er in gelooft: er worden heilzame kalmerende krachten aan toebedeeld.

De subtiele kleuren en de zachte texturen maken van Rituals een fijn make-upmerk. Zo is ook de Gemstone Foundation met amethist en mineralen verrukkelijk. De foundation smeert vederlicht uit, heeft een aangenaam parfum en geeft een zijdeachtige glans. Dekkend en toch onzichtbaar. En we smullen ook van de Ruby Lips crèmelipsticks, omdat ze romig aanvoelen en mooi van kleur zijn, niet teveel pigment bevatten waardoor het effect subtiel blijft. Bovendien lopen ze niet in de liplijntjes uit en blijven de lippen lekker zacht.

Als we Rituals make-up in een paar woorden zouden moeten omschrijven? Subtiele kleuren met een glansje en zachte texturen; je ziet het, maar je voelt het niet.

Lees ook:

Onze ultieme wimperproducten test met visagiste Lydia le Loux

Tatoeagemake-up bij de zusjes Rodarte op de catwalks (door MAC)

De make-uplooks voor najaar 2009

Lees ook