shop BAP Medical SkinRecovery huidsupplement SkinRecovery bevat een uitgebalanceerde dosis vitaminen, mineralen, kruiden, enzymen en probiotica om je huid mooi en snel te laten herstellen na een operatie en in stressvolle tijden. Geliefd bij huidtherapeuten en artsen. Van zuivere farmaceutische kwaliteit. Bekijken Eerst je uv-filter dan je dagverzorging (filmpje). En we geven je alvast mee […]

00:28 - 00:17
luistertijd 00:28 - leestijd 00:17

Eerst je uv-filter dan je dagverzorging (filmpje).

En we geven je alvast mee dat er tegenwoordig anti-zonnebrandmiddelen zijn met allerlei toegevoegde verzorgende stoffen (o.a. bij Lancaster) waardoor je eigenlijk geen extra dagverzorging meer nodig hebt.

Meer zontips krijg je ook op de website van de NVC.

Lees ook:


Zo gaat uv-straling door je huid heen

Aveda’s hulpplan om je teint egaal te houden

Kun je verschillende zonnebrandproducten ook met elkaar mengen?

Lees ook