shop Iconic Elements Mineral Sunscreen spf 30 Face Ongeparfumeerd, géén nanotechnologie, wel 97% beschermd tegen UV Bekijken Lees de fragmenten door haar zelf opgetekend hier op haar blog. Het jammere vind ik bij Begoun dat ze zo weinig ertoe neigt om eens dieper op wetenschappelijke achtergronden in te gaan. Ze lijkt ook wel nimmer wederhoor […]

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Lees de fragmenten door haar zelf opgetekend hier op haar blog. Het jammere vind ik bij Begoun dat ze zo weinig ertoe neigt om eens dieper op wetenschappelijke achtergronden in te gaan. Ze lijkt ook wel nimmer wederhoor te plegen bij de betreffende bedrijven om hun verhaal mee te nemen in haar eigen besluitvorming, dan wel de lezer meer informatie mee te geven zodat deze zelf een beslissing kan nemen. Ook nu blaast ze het sirtuineverhaal van tafel als bijna niet ter zake doende en haalt ze onmiddellijk een van haar bekende stokpaardjes van stal dat het altijd beter en goedkoper kan. Tja. Er wordt ook een hoop paradijselijke onzin verkocht door de industrie, ook al staat er aan de basis een prachtig verhaal, maar omdat zij zo weinig weergeeft in achtergronden met hoor en wederhoor, blijven haar artikelen vaak aan de oppervlakte hangen, mis je een journalistieke breedte. Nuja, ze is geen journalist, ze is Paula. En Paula is Paula:-) En Paula heeft ook aan mijn wieg gestaan op het moment dat ik besloot om kritischer naar de materie te gaan kijken.

Kijk daarna nog even naar onze film met chemicus Johann Wiechers over sirtuines. Het blog bij deze film met uitleg over genoemde crèmes vind je hier.

[media id=25 width=290 height= 190]

 

Lees ook:

Retinol blijft favoriet bij chemici als werkzame stof

Checklist voor een anti-rimpelcrème

Lees ook