Recensies kom ik inderdaad niet veel tegen. Af en toe mailen vrouwen mij met vragen over iets dat ze in het boek gelezen hebben.

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

Recensies kom ik inderdaad niet veel tegen. Af en toe mailen vrouwen mij met vragen over iets dat ze in het boek gelezen hebben. Maar nu tref ik zowaar op Vrouw.nl een wat uitgebreidere beschrijving aan. Wat ik altijd pikant blijf vinden is dat het voor veel mensen (=vrouwen) ietwat vreemd blijft om ook kritisch over schoonheid en de industrie te (durven?) schrijven. Op de een of andere manier vindt men dat niet bij elkaar passen. Je hoort per definitie positief te zijn, Maar ik geloof daar niet in. Schoonheidsverzorging en alles wat daarmee samenhangt is mijn passie, maar ik leef er niet naar en kan het ook op afstand blijven bekijken en kritisch beschouwen. Wie ook eenmaal weet welke belangen er in de industrie spelen (machtig om te volgen overigens), kan ook niet laveloos tegen schoonheidsproducten blijven aanschurken. Het is mijn missie om mijn passie kritisch te blijven volgen…..zoiets:-)

Oh ja, je leest hier het verhaal. En ehm…hier koop je het boek!

Onlangs nam ook Noortje, de beautyredacteur van Styletoday.nl ons portal nog op in haar favoriete beautytweets. Noortje nam als eens eerder wat op over het haar-hoofdstuk uit het boek op haar site. Op de website Mooi en Gezond voor mama’s waar beautycollega Sigrid de scepter zwaait, vond ik ook nog een kortje over het boek. En in de gratis krant Metro van voorjaar 2009 stond het boek ook in een special – samen met wat quotes van mij over groene crèmes.

Lees ook