shop BAP Medical SkinRecovery huidsupplement SkinRecovery bevat een uitgebalanceerde dosis vitaminen, mineralen, kruiden, enzymen en probiotica om je huid mooi en snel te laten herstellen na een operatie en in stressvolle tijden. Geliefd bij huidtherapeuten en artsen. Van zuivere farmaceutische kwaliteit. Bekijken Tweezerman staat bekend om zijn pincetten met handgevijlde uiteinden, die ervoor zorgen dat […]

00:45 - 00:27
luistertijd 00:45 - leestijd 00:27

Tweezerman staat bekend om zijn pincetten met handgevijlde uiteinden, die ervoor zorgen dat zelfs de kleinste haartjes gemakkelijk verwijderd kunnen worden.  De mini variant hiervan zit nu verpakt in een catchy glitter envelopje met een apart bijgevoegde spiegel. Het ziet er leuk uit (roze en glitter), is hartstikke praktisch (het past zelfs in de smalste clutch, niet dat we zouden moeten weten waarom je je pincet tijdens een avondje uit zou meenemen…..) en ondanks het kleine formaat werkt hij net zo fijn als de grote broer. Wat Marieke betreft een echt hebbeding voor in je tas.

Brow Duo To Go! € 29,95

Lees ook:

Wimper- en wenkbrauwgroeimiddelen: vrouwen snakker er naar!

Italiaanse mannen epileren hun wenkbrauwen

Lees ook