shop Collistar Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt spray Deze hydraterende spray met bruinversneller, aloë vera en fijne gouddeeltjes houdt je huid soepel in de zon, en geeft glow. Onder of over je anti-zonnebrandproduct heen. Bevat géén UV-filters. Bekijken Uv-b bruint je huid het snelst maar zorgt ook voor verbranding. Dit uv-licht gaat niet zo diep in […]

00:33 - 00:20
luistertijd 00:33 - leestijd 00:20

Uv-b bruint je huid het snelst maar zorgt ook voor verbranding. Dit uv-licht gaat niet zo diep in de huid. UV-a daarentegen is niet een echte verbrander maar wel een rimpelveroorzaker om het maar even populair te zeggen. Dit licht komt diep in de huid. UV-c is zeer gevaarlijk en bereikt onze planeet nauwelijks. Infrarood verwarmt vooral en zorgt ervoor dat je verbranding van je huid gaat voelen.

Bekijk hier eens hoe dat er nu werkelijk uitziet in deze fraaie animatie van L’Oréal.

Lees ook