De commercie speelt er momenteel handig op in door commercials op tv te tonen die pigmentvlekken ongedaan zouden kunnen maken.

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

De commercie speelt er momenteel handig op in door commercials op tv te tonen die pigmentvlekken ongedaan zouden kunnen maken. Biodermal is een zo’n merk momenteel dat het zomerseizoen aangrijpt om je een remedie te bieden tegen de gevolgen van die zomerzon.

Want, wellicht wist je het nog niet, maar de zon is de grootste veroorzaker van pigmentvlekken. We kunnen dan ook kort zijn over de remedie die wij je aanbieden: gewoon uit die zon blijven. Lekker goedkoop ook, want het scheelt weer in de aankoop van allerlei producten die nauwelijks tot niet werken tegen pigmentvlekvorming. Of wellicht alleen tijdelijk, want zodra die zon er weer op komt, doemen de vlekken weer op.

Bescherm je huid in de zon met een afdoende uv-filter (voor NL spf 15 tot 20 en dik en regelmatig bijsmeren), voor zuidelijkere landen max een spf 30 (met dezelfde spelregels) en bescherm je gezichtshuid verder ook met een zonnebril en hoed of petje of sjaaltje. Je decollete kun je eenvoudig beschermen met een sjaaltje.

Simpel toch?

Lees ook:

Pigmentvlekken laten je ouder lijken dan je bent

Exfolieren helpt, maar wees voorzichtig – zeker in de zomer!

Camoufleren werkt ook, het neemt alleen je onzekerheid niet weg

Lees ook