Neem uit de nieuwe herfstserie Think Pink haar dewy tinted moisturizer.

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Neem uit de nieuwe herfstserie Think Pink haar dewy tinted moisturizer. Monique is dol op getinte cremes omdat ze zo heerlijk subtiel zijn en toch iets extra’s aan de huid geven qua kleur en verzorging. Die knappe Terry heeft weer een topproduct gemaakt: een creme die roomzacht aanvoelt, gekleurd is met minerale en plantenpigmenten en een subtiele rozengeur op je huid achterlaat. Je teint is soft en egaal, voelt zacht aan, een is mooi diffuus, want er zit geen overbodige glim in. Deze koningin van de teint perfection (ze was ooit het brein achter het nog steeds succesvolle Touche Eclat van YSL!) heeft mij wederom overtuigd.  40 ml kost 62 euro.

De Laque de Rose lipgloss is een ultrasensorische ervaring voor je lippen. Roomzacht, lekker naar roosjes geurend en soft rosy van kleur, plus een spf 15. Eigenlijk een balsem maar dan in glossvorm. Ook de applicator is prachtig. Een dun maar stevig langwerpig sponsje wat echt heel makkelijk aanbrengt en geen klodders meeneemt uit de tube. Ook hier is over nagedacht en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan: 35 euro.

Maakt niet uit, want Terry is Top. Vanaf half sept. in de winkels.

Lees ook