Lippen Make-up Teint

By Terry Think Pink collectie maakt ons hebberig

by-terry-think-pinkNeem uit de nieuwe herfstserie Think Pink haar dewy tinted moisturizer. Monique is dol by-terry-sheer-tinted-moisturizerop getinte cremes omdat ze zo heerlijk subtiel zijn en toch iets extra’s aan de huid geven qua kleur en verzorging. Die knappe Terry heeft weer een topproduct gemaakt: een creme die roomzacht aanvoelt, gekleurd is met minerale en plantenpigmenten en een subtiele rozengeur op je huid achterlaat. Je teint is soft en egaal, voelt zacht aan, een is mooi diffuus, want er zit geen overbodige glim in. Deze koningin van de teint perfection (ze was ooit het brein achter het nog steeds succesvolle Touche Eclat van YSL!) heeft mij wederom overtuigd.  40 ml kost 62 euro.

by-terry-laque-de-roseDe Laque de Rose lipgloss is een ultrasensorische ervaring voor je lippen. Roomzacht, lekker naar roosjes geurend en soft rosy van kleur, plus een spf 15. Eigenlijk een balsem maar dan in glossvorm. Ook de applicator is prachtig. Een dun maar stevig langwerpig sponsje wat echt heel makkelijk aanbrengt en geen klodders meeneemt uit de tube. Ook hier is over nagedacht en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan: 35 euro.

Maakt niet uit, want Terry is Top. Vanaf half sept. in de winkels.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.