Hier grijp ik dus naar: La Mer Moisturizing Gel Cream Wat een waanzinnige textuur heeft deze gelcrème! Natuurlijk zit de bekende vitaminecocktail erin, maar is de originele crème vooral zwaar en vettig op de huid, dit nieuwe product is vederlicht, trekt snel in en geeft een licht matterend effect.

02:56 - 01:46
luistertijd 02:56 - leestijd 01:46

Hier grijp ik dus naar:

La Mer Moisturizing Gel Cream

Wat een waanzinnige textuur heeft deze gelcrème! Natuurlijk zit de bekende vitaminecocktail erin, maar is de originele crème vooral zwaar en vettig op de huid, dit nieuwe product is vederlicht, trekt snel in en geeft een licht matterend effect. Zalig voor omstandigheden met een hoge luchtvochtigheid dus. Wel even in de buidel tasten, want ook dit potje kost 220 euro voor 60 ml.

 

 

Eau de Sisley

Een heerlijke frisse, maar ook zacht-warme eau de toilette waarvan een serie van drie is gemaakt. Nummer 3 is veruit favoriet, juist omdat de combi van een eau met de warme basis van een parfum hierin het mooist tot uiting komt. En het zal je verrassen of niet; er zit Osmanthus in, een van mijn favoriete bloemingrediënten in parfum op dit moment. Een flinke fles van 100 ml (kleiner zijn ze er niet, maar geloof me…dit soort waters wil je graag als een douche versprayen in de zompige lucht en er dan zalig onder door lopen voor de ultieme opkikker!) – eh ohja, kost 108 euro.

 

 

 

 

Aveda Chakra Balancing Mist

Een Balancing Body Mist zoals Aveda het noemt en er is een hele serie, voor elke gemoedstoestand. Wij gebruiken hier op kantoor nummer 4, die staat voor harmonie en raakt de hartchakra.  Volgens Marieke ruikt het naar de sauna en daar laten we het dan ook maar bij, hoewel, ik zal het iets chiquer benoemen: het ruikt naar een heerlijke chique spa! Nou vooruit, er zit mandarijn in, palmarosa en sandelhout. Daarom vernevelen we het ook niet over ons lichaam, maar gewoon op ons kantoor in de lucht. En zo komen we de uurtjes achter onze computer wel door. 100 ml kost 35 euro.

 

 

 

 

 

 

 

O.P.I Avoplex handcrème

De kleine maar oh zo fijne tube handcrème van het Amerikaanse nagellakmerk O.P.I. is heerlijk tijdens zweterige dagen omdat ze simpelweg ongelofelijk snel intrekt en geen vettige laag achterlaat. En dit gaat niet ten koste van de hydraterende en verzachtende eigenschappen van deze crème. Er zitten veel natuurlijke oliën in uit shea, cacao, amandel avocado. Knap geformuleerd met zoveel vetten, zonder vettig na-ijlend effect. 50 ml voor 12,95 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAC Moisture Tint spf 15

Een fijne gekleurde dagcrème met een uv-filter factor 15. De tint smeert makkelijk uit en trekt snel in, zonder ook maar een vettig spoortje na te laten. Een finish is licht poederachtig en mooi, subtiel dekkend. Je hebt iets ‘op’ maar je ziet het nauwelijks. Je teint ziet er fris uit. tube 27,50 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Marieke’s zomer makeup tips onder de 15 euro

Ook Monique’s beautyboek kost tot 29 juli maar 15 euro

Nog meer voordelige beautytrucs

Lees ook