Het zijn de tegenstellingen die dit verhaal zo bijzonder maken, laat ze ons weten.

00:51 - 00:30
luistertijd 00:51 - leestijd 00:30

Het zijn de tegenstellingen die dit verhaal zo bijzonder maken, laat ze ons weten. Orange Babies zet zich in voor moeders en baby’s met aids, waar ook ter wereld. ‘Was het voorheen vooral een Afrikaanse aangelegenheid, nu zien we het probleem ook steeds meer in Azië opkomen. Vandaar ook onze keuze om dit Afrikaanse model een Geisha look mee te geven, zowel in kleding als in make-up. De dozen van Hermès op het hoofd laten de tegenstellingen in de wereld ook nog eens goed zien. Marije Goekoop heeft de styling gedaan. Heel ingetogen en toch zo krachtig.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Enkele van de looks die Lydia le Loux voor de juli editie 2009 AIFW maakte

Filmpje met Lydia die vertelt over de lentelooks 2009 en Monique als lijdend voorwerp neemt

Lees ook