Toch wil Amy een extra zakcentje verdienen door een parfum te lanceren, zo lezen we op de site van de Engelse Grazia.

00:55 - 00:33
luistertijd 00:55 - leestijd 00:33

Toch wil Amy een extra zakcentje verdienen door een parfum te lanceren, zo lezen we op de site van de Engelse Grazia. Haar vader Mitch is al druk aan het onderhandelen. “Mitch is erop gebrand om Amy’s naam te binden aan een parfumhuis. Hij heeft al gesproken met producenten en heeft Persbureaus om advies gevraagd”, aldus een bron tegen de Daily Mail.

Helaas is er verder nog niet veel bekend over haar eventuele parfum. Welke hoofdnoten zal ze bijvoorbeeld gebruiken? Zal cocaïne een lekker ingrediënt zijn om op te snuiven (qua geur natuurlijk, niet qua pretfactor)? Of Whisky?  Hmmm, so many questions, so little information. Dat wordt gewoon nog even wachten dus…

Oeps vergeten! Zou Amy zelf eigenlijk nog wel kunnen ruiken???

Lees ook:
Halle Berry stapt in wereld Celebrityparfums

Bekijk ook:
Beautyjournaal TV: osmanthusbloemen in parfum

Lees ook