Het eerste wat je je afvraagt is waarom je dit in vredesnaam zou maken: waarom van wit naar kleur? Je kunt toch ook meteen kleur in de tube stoppen zoals iedereen? Wat is het verschil? Het verschil zit 'em ten eerste in een stukje chemie.

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Het eerste wat je je afvraagt is waarom je dit in vredesnaam zou maken: waarom van wit naar kleur? Je kunt toch ook meteen kleur in de tube stoppen zoals iedereen? Wat is het verschil? Het verschil zit ‘em ten eerste in een stukje chemie. Door de druk van het uitsmeren breken de pigmenten open en komt de kleurstof vrij. Dit is grappig maar verklaart nog niet waarom dit procede beter zou zijn dan gewoon een kant en klaar gekleurd goedje in de tube stoppen.

We hebben gebeld met de importeur van Revlon, Ilmo, en toen werd het ons snel duidelijk: het is vooral de wow-factor die het ‘em doet. De wow-factor van de kleurtransformatie. Leuk, dat moet gezegd, maar functioneel is het dus niet.

Neemt niet weg dat hij lekker uitsmeert, mooi opkleurt en ook een licht matterend effect geeft. En dat voor 10,95 euro. Geen gekke koop, incluis wow-factor! Hij komt in drie kleuren en is vanaf 24 augustus 2009 op de markt.

Lees ook