Douchen en baden In de spa Lichaam Natuurlijk 100%

Biologische bodyscrub van E.Line

earthline_biobodyscrubDe scrub bevat o.a. middelfijne, fijne en tot poeder gemalen deeltjes Açai bessen en Murumuruzaadje . De grove en middelfijne deeltjes verwijderen de dode huidcellen en de fijne deeltjes polijsten de huid glad en schoon. Açaibessen  zijn rijk aan essentiële vetzuren Omega 3,6,9, Vitamine C en anti-oxidanten.  Murumuruzaden hebben een voedende en vochtbindende werking. De milde fruitzuren in het product verweken de bovenste huidlaag waardoor pigmentvlekken verminderen en plantenextracten zorgen voor het herstel en heling van de huid.

Het is de bedoeling dat je de scrub op een droge huid inmasseert. Zodra het in aanraking komt met water zal het licht gaan schuimen waardoor het lekker afspoelt. Vergeet de substantie ook niet te schudden voor gebruik. De scrub kost 16,95, je kunt er acht keer je totale lijf mee doen (een berekening dus voor grootverbruikers, de gemiddelde vrouw zal er zeker vaker mee doen).

Zoals alle EARTH•LINE producten heeft de Bio Body Scrub het BDIH garantie keurmerk met Ecocontrol certificaat wat garant staat voor gecontroleerde natuurzuiverheid. Daarnaast hebben de scrubdeeltjes uit deze crème het USDA organic label.

Lees ook:

Zwarte modder voor huid en haar van Sea.Line

Luteïne uit spinazie goed voor de vochtbalans van je huid

BeautyJournaal zoekt beautyboeren

De mooie eigenschappen van shea boter

 

Meer weten over Douchen en baden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.