shop Clarins UV Plus spf 50 anti-pollution zonnecrème Corine: ‘Clarins UV Plus Anti-Pollution een ultra-fijne textuur heeft, die er ook nog eens voor zorgt dat je make-up beter pakt en langer blijft zitten. Bovendien is het een niet-vette textuur. En het feit dat het dankzij speciale beschermende werkzame stoffen ook beschermt tegen agressieve deeltjes uit […]

02:44 - 01:38
luistertijd 02:44 - leestijd 01:38

(Foto: Altijd goed…friet in zak en wijntjes tussen de bedrijven door!)

Boutyq is een tweejaarlijks mode-event/style platform  georganiseerd door Mynth Events en Wella Professionals. Speciaal voor deze avond was Mick Jagger’s dochter Jade Jagger ingevlogen…Alleen waar was ze de hele avond?! 

 Eindelijk! Een‘ grote’ internationale ster komt naar ons kikkerlandje om deel te nemen aan een Hollands mode initiatief. Jade Jagger (dochter van, voormalig topmodel en grootverbruiker van coke),  showde gisteren voor de allereerste keer haar Queens of Teens collectie tijdens Boutyq. Naast Jade showde ook de Hollandse Tony Cohen voor het eerst in eigen land (zijn vaste showstek is New York).

 

Ik (Marieke) ging natuurlijk  naar het feestje voor Jade. Samen met modepartners in crime K, E en E wilden we een gezellig babbeltje met haar maken en ook graag een foto als bewijs (internationale sterren  zijn schaars tijdens Nederlandse modefeestjes, vandaar).
Helaas was Jade voor de show nergens backstage te bekennen en ook op de after-party spotte ik nergens een wit gepoederde rockster. De enige glimp die ik van haar opving, was toen ze aan het einde van haar show precies 1 seconde lang op de catwalk verscheen. Dag foto, dag knus onderonsje met Jade.

Monique had nog het voornemen om het gehele event te filmen, maar toen ze hoorde dat ze maar vijf minuten tijd zou krijgen met Jade terwijl ze wel acht uur in touw zou zijn om alle onderdelen van de hele dag incluis backstage vooraf et cetera te filmen, heeft ze onmiddellijk alles afgeblazen. ‘Not worth the investment,’ zei ze.

Gelukkig rockte haar nieuwe collectie wel! Heel erg London Punk met een vleugje Cool Cat. Of terwijl oversized neonroze shirts, latexleggings en veel zwarte stilettolaarzen.  Leuk waren ook de indianenhoofdtooien die als catchy accessoires dienden.

Hier alvast een amateurfilmpje van het eindloopje tijdens de show van Jade Jagger, van de site Shopgirl afgehaald:

En hier van Tony Cohen:

Backstage

Backstage waren Jeffrey Janssen van Wella en David Stella van MAC samen met hun teams druk in de weer. Dat modellenwerk niet altijd even glamorous is, zie je wel op de onderstaande foto. Wachten op een houten bankje, terwijl er twee mensen aan je haar staan te plukken.

 

 

 

Tony Cohen koos voor een sexy en ruig kapsel. Met nonchalante krullen, getoupeerde plukken en een gladde pony gemaakt van extensions.

Het team van MAC is druk in de weer om Jade’s modellen zwart omlijnde ogen te geven. Helemaal London Punk, net zoals haar collectie.

Lees ook