Cellulite Cosmetisch medisch Injectables Lichaam Operatietechnieken

BodyTite heeft ook interesse van Nederlandse klinieken

bodytiteWij vroegen naar aanleiding van ons stuk aan Peter Velthuis, medisch directeur van de Peter Velthuis Klinieken in Nederland wat hij van de ontwikkeling rond BodyTite vindt, en tot onze verrassing meldde hij deze week dat ze zich oriënteren op een mogelijke investering in dit apparaat. Het bedrijf Trango Medicals zou het al op de Nederlandse markt leveren.

Zijn reactie:

‘De Velthuis Kliniek heeft inmiddels 2 van haar plastisch chirurgen naar de techniek laten kijken en deze zijn positief. Wij zijn in gesprek met de importeur van dit product: Trango Medicals uit Hoorn.

De vraag is natuurlijk hoe de verstrakking op termijn intact blijft. Van de CO2 laser is bekend dat de initiële verstrakking (tijdens de behandeling) soms wel 15% is, maar dat er uiteindelijk (na 3 maanden) nog maar ongeveer de helft van overblijft. Dat neemt niet weg dat wij het een heel interessante techniek vinden en er graag mee zouden willen gaan starten.

Radiofrequentie dringt steeds meer door als geaccepteerde methode in de geneeskunde. Zo is bij spataders radiofrequentie (VNUS) samen met laser (EVLT) de traditionele stripping geheel aan het vervangen. Ook voor huidverstrakking wordt RF gebruikt zoals b.v. met Accent.’

Lees ook:

BodyTite biedt nieuwe mogelijkheden voor liposuctie

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.