Zo kregen wij het fraaie persdossier onder ogen van het Franse cosmeticamerk Ericson Laboratoire - een merk waarover wij ook al eens een film hebben gemaakt met Arctische stoffen.

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

Zo kregen wij het fraaie persdossier onder ogen van het Franse cosmeticamerk Ericson Laboratoire – een merk waarover wij ook al eens een film hebben gemaakt met Arctische stoffen. Maar nu zijn het voedingssupplementen met een beautiful doel: voor een stevigere, gladdere, sterkere en zuiver schone huid. Voor wie zich stoort aan rimpels, verslapping, pukkels of teveel droogte.

Supplementen die zorgvuldig samengesteld voor de verschillende doeleinden. Combinaties van vitaminen met mineralen, omegavetzuren, extra krachtige anti-oxidanten of zelfs klei voor de onzuivere huid. Leuk voor de zomer vinden wij ook weer de zon-pillen met extra anti-oxidanten om de huid weerbaarder te maken tegen de inwerking van uv-straling.

De beautycaps lijn bestaat uit Energy Lift om de verouderende huid extra ondersteuning te bieden, DHE.Age voor post-menopausale vrouwen, Hydra Intensive om de vochthuishouding op peil te houden, Pure Biotic voor de acne gevoelige huid, Sensitive Aroma om de gevoelige huid aan te sterken, en Sun Derma. Voor het lichaam, voor drainage en tegen celluite zijn er ook caps.  Je bekijkt het volledige assortiment hier.

Lees ook:

Verstandig in de zon met extra anti-oxidanten (als je tenminste niet rookt!)

The next thing: eetbare creme

BeautyJournaal TV: een ijskoude facial van Ericson Laboratoire

Lees ook