Claims Gezondheid Groene Special Natuurlijk 100% Stoffen

Luteine uit spinazie verhoogt huidhydratie

spinazieLuteïne blijkt zeer goede eigenschappen te bezitten om het hydratievermogen van de huid te vergroten en de de hoeveelheid natuurlijke vetstoffen in de huid op peil te kunnen houden. Kortom: het is goed voor de huidbarriere, waarin deze processen zich immers allemaal afspelen.

Luteïne is een caroteen dat vooral in groene bladgroenten voor komt. Het heeft ook anti-oxidatieve eigenschappen en vooral deze eigenschappen zouden ervoor zorgen dat de hierboven genoemde mechanismen beter beschermd blijven. 10 mg zou per dag voldoende zijn. Meer hierover lees je ook hier.

Lees ook:

BeautyJournaal zoekt beautyboeren!

Verstandig in de zon; denk aan anti oxidanten

Eetbare creme?

BeautyJournaal TV: De zin van water volgens dr Murad

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.