Wij, beautyjournalisten van BeautyJournaal.nl, zijn er heilig van overtuigd dat niets beter voor ons huidje is dan lekker vers en gezond te eten.

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

Wij, beautyjournalisten van BeautyJournaal.nl, zijn er heilig van overtuigd dat niets beter voor ons huidje is dan lekker vers en gezond te eten. Geen voorverpakte, gesneden producten die veel te duur vermarket worden, geen kunstvoedsel waaraan allerlei zg. gezonde stoffen zijn toegevoegd waarvan je nog maar moet afwachten of ze werken, en of ze je werkelijk nodig hebt.

Wij gunnen eigenlijk iedere Nederlander een moestuin, maar daar is ons land blijkbaar te klein voor, of anders liggen daar gewoon de prioriteiten niet. Maar we hebben wel boeren! En als, jij boer, het nu toch echt even niet meer weet, of je nog langer je koeien all year round op stal moet houden, wederom die liters gif over je akkers moet uitspreiden, genoeg hebt van de bemoeizuchtige Europese regelgeving, kom dan eens met ons praten. Wij, vrouwen die van gezonde schoonheid houden, snakken naar de natuur, naar kraakverse producten waar het sap zo uitdruipt.

BEAUTYJOURNAAL ZOEKT BEAUTYBOEREN!  Doe mee aan onze verkiezing. Laat ons weten waarom jij als de tofste beautyboer van Nederland in het zonnetje gezet zou moeten worden. Mail naar info@beautyjournaal.nl, bellen mag ook: 020-6821583. Wij zorgen ervoor dat je op grootse en ludieke wijze in het zonnetje gezet zal gaan worden.

Monique Lindeboom & Marieke Ordelmans, van BeautyJournaal

Lees ook