Marketingtrends Natuurlijk 100% Zakenpraat

VERKIEZING: BeautyJournaal zoekt beautyboeren!

beauty-farmingWij, beautyjournalisten van BeautyJournaal.nl, zijn er heilig van overtuigd dat niets beter voor ons huidje is dan lekker vers en gezond te eten. Geen voorverpakte, gesneden producten die veel te duur vermarket worden, geen kunstvoedsel waaraan allerlei zg. gezonde stoffen zijn toegevoegd waarvan je nog maar moet afwachten of ze werken, en of ze je werkelijk nodig hebt.

Wij gunnen eigenlijk iedere Nederlander een moestuin, maar daar is ons land blijkbaar te klein voor, of anders liggen daar gewoon de prioriteiten niet. Maar we hebben wel boeren! En als, jij boer, het nu toch echt even niet meer weet, of je nog langer je koeien all year round op stal moet houden, wederom die liters gif over je akkers moet uitspreiden, genoeg hebt van de bemoeizuchtige Europese regelgeving, kom dan eens met ons praten. Wij, vrouwen die van gezonde schoonheid houden, snakken naar de natuur, naar kraakverse producten waar het sap zo uitdruipt.

BEAUTYJOURNAAL ZOEKT BEAUTYBOEREN!  Doe mee aan onze verkiezing. Laat ons weten waarom jij als de tofste beautyboer van Nederland in het zonnetje gezet zou moeten worden. Mail naar info@beautyjournaal.nl, bellen mag ook: 020-6821583. Wij zorgen ervoor dat je op grootse en ludieke wijze in het zonnetje gezet zal gaan worden.

Monique Lindeboom & Marieke Ordelmans, van BeautyJournaal

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

9 reacties

 • Hi Monique – all the books arrived safely at my small rainforest island in Malaysia and I proudly reserve one copy for you and we are ready to ship it out.

  The book gets really good reviews anywhere.

  Professor Gerard Bodeker (from Germany and main writer) is now in Malaysia and will meet him. Please look at http://www.paulpenders.com/blog for more info and the contest we are doing for people everywhere to win a free book as well. The main thing here is to promote natural health and how we can take better care of our health and beauty especially in this time of recession.

  (nu pas realizeer ik me dat ik in Engels schrijf – sorry want na 25 jaar in buitenland is Nederlands nog steeds “mijn moertaal” hoor…! haha

  Graag even jullie kompleet adres and telefoon nummer voor koerier service?
  Bedankt & Groetjes
  Paul

 • ik ga volgende week zelf naar Singapore naar de uitgever van dat geweldig boek. Ik koop er zo’n 50 exemplaren tegelijk en zal die graag gratis uitgeven aan een ieder geinteresseerd (bijv. jullie of andere bedrijven/personen professioneel betrokken bij PR) alleen maar om het boek en de schrijvers te steunen. Het team van professors en natuur dokters gaan naar Amerika om ook daar persoonlijk te promoten bij verschillende grote boek winkel chains. Nou…. echt niet hoor… er staat geen woord in over Paul Penders produkten…. ik doe het echt alleen maar om goeie en waardevolle dingen te promoten die voor ons allemaal goed zijn – want tja… we moeten wel wat in deze wereld anders is het echt te laat!!

 • Paul, wat ontzettend leuk dat je reageert vanuit Amerika. Jij bent er natuurlijk ook al jaren mee bezig (voor de andere lezers; Paul heeft een organic skincare lijn, http://www.paulpenders.com) . We gaan zeker naar het filmpje kijken en het boek bestellen.

  Zonnige groeten,
  Monique – redactie beautyJournaal

 • Een leuk en uniek initiatief!! Even terug naar simpel denken volgens wat in ons eigen hoofdje al natuurlijkerwijze is ingebouwd. Kijk hoe het ook kan met eenvoudige, suksesvolle beauty ingredienten van duizenden jaren geleden die meer en meer aftrek vinden.

  Professor Gerard Bodeker, in zijn nieuw boek “Health & Beauty from the Rainforests” legt uit dat natuurlijke medicijnen geen alternatieve medicijnen zijn maar de huidige drugs zijn eigenlijke de alternative medicijnen! YouTube link voor ‘Health & Beauty From the Rainforest: Malaysian Traditions of Ramuan’:
  http://www.youtube.com/watch?v=goP1tNwcIE0

  Een gewelig boek vol met fantastische beauty tips!!

 • haha, ik ook. volgens mij kijken ‘boeren’ helemaal niet naar beautyjournaal, daarom moet iedereen maar zoveel mogelijk haar of zijn netwerk inschakelen!

  bij deze dus: geef het door!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.