shop The Ordinairy Ascorbyl Glucoside Solution 12% Serum vit C Dit serum heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de juiste concentratie C! Must-have voor dagelijks gebruik. Bekijken By the way, deze foto werd gemaakt door de inmiddels heel bekende ‘weer’ fotografe Els Bax, die aan het strand druk aan het fotograferen was voor het RTL […]

00:27 - 00:16
luistertijd 00:27 - leestijd 00:16

By the way, deze foto werd gemaakt door de inmiddels heel bekende ‘weer’ fotografe Els Bax, die aan het strand druk aan het fotograferen was voor het RTL weerbericht. We hebben nog even gekeken of ‘onze’ foto’s te zien waren vanavond, maar helaas.

 

 

 

Bekijk ook op Beautyjournaal TV;

Een facial met olijven van Ella Bache (de nutricosmetics trend!)

Een facial met diepgevroren eiwitjes uit Arctische bacterien (de cosmeceutical trend!)

Lees ook