Na Flowerbomb en Antidote werd het ook wel weer tijd voor een nieuwe geur.

00:50 - 00:29
luistertijd 00:50 - leestijd 00:29

Na Flowerbomb en Antidote werd het ook wel weer tijd voor een nieuwe geur. Eau Mega is lekker fris, met een topnoot van viooltjes, basilicum en peer, een hart van pioenroos, jasmijn, citroen en een staart van muskus en houttonen.

Met deze geur willen de heren de natuurlijke kracht van haar draagster onderstrepen. Vandaar ook de reclamecampagne, geschoten door Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin,  met model Raquel Zimmerman die als een superwoman tussen de wolkenkrabbers uittorent.

 De geur ligt komend najaar in de winkel. (Wij zullen hier later nog op terugkomen als we er zelf ook aan gesniffeld hebben) 

Lees hier een report van de hoofdredacteur van Elle

(Bron ELLE.nl)

 

Lees ook:

Chopard onthult nieuw parfum tijdens Cannes filmfestival

Nieuwe parfumtrend: vers geperst

Lees ook