Er druppelen allemaal waanzinnig leuke verpakkingen van cosmetica op ons kantoor binnen.

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Er druppelen allemaal waanzinnig leuke verpakkingen van cosmetica op ons kantoor binnen. Vette kleuren groen, geel en oranje en roze, met vrolijke pop-art prints en semi psychedelische prints. Geniet van de nieuwste gadgets van DKNY en Elizabeth Arden.

 

 

 

 

De beroemde eight hour creams van Elizabeth Arden zijn nu in een likkepot en lipstick voor je lippen in hippie style verkrijgbaar . Echte flower powerdoosjes met de beroemde cocktail van vitamine E, paraffine en beta hydroxy zuur voor een zacht lipvelletje. Het zijn limited edition producten die vanaf augustus bij ICI Paris XL te koop zijn voor 19,95.

 

 

Donna Karan gaat met haar beroemde appeltjes parfum op de pop-art toer, uit de jaren 60. Delicious Art omvat een parfum en een bodylotion van resp. 52 euro en 34 euro, te koop bij parfumerieen.

 

 

 

Lees ook:

BeautyJournaal TV: altijd hippe kleuren bij OPI nagellak

Romantische make-up voor najaar 2009 bij Givenchy

Trend: versgeperste parfumgeurtjes

Lees ook