Hiervoor zijn wij nog op zoek naar lezeressen met half lang haar die graag eens door onze Siko onder handen genomen willen worden.

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

Hiervoor zijn wij nog op zoek naar lezeressen met half lang haar die graag eens door onze Siko onder handen genomen willen worden.

We gaan je haar niet knippen of kleuren maar wel stylen naar de nieuwe haartrends voor het najaar, en natuurlijk zal Siko je meteen leren hoe je dat zelf ook kan doen. Het is belangrijk dat je haar minimaal half lang is. Je moet het leuk vinden om door ons dus gefilmd te worden en we verwachten je op tijd in Amsterdam.  

Heb jij maandag 29 juni tijd om naar Siko’s salon in Amsterdam te komen en lijkt het je leuk om voor een dag Beautyjournaal ‘ model’  te zijn, stuur dan zo spoedig mogelijk een mailtje met foto en je telefoonnummer naar info@beautyjournaal.nl en realiseer je wel dat je voor ons ook op de film gaat voor BeautyJournaal TV. Maar da’s vooral natuurlijk erg leuk.

Lees ook