shop Pascaud Rehydra Spray voor gezicht, lichaam en haar Multi-inzetbaar! Onder je gezichtscrème, in of na het zonnen voor extra vocht, als primer voor make-up en voor een mooie glans aan haar en huid! Bekijken Nog steeds zijn programma’s als Hollands Next Model hot bij tienermeiden. Welk meisje wil er tegenwoordig niet in de schijnwerpers staan en […]

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

Nog steeds zijn programma’s als Hollands Next Model hot bij tienermeiden. Welk meisje wil er tegenwoordig niet in de schijnwerpers staan en een leven leiden als topmodel? Je ontmoet de grootste sterren, krijgt uitnodigingen voor de hotste feestjes en daarbij verdien je ook nog eens een topsalaris.  En al is voorgaande allemaal waar, vergeet niet dat er ook een schaduwkant is. Urenlang wachten op locatie, behandelt worden als een hersenloze paspop, altijd maar te horen krijgen dat er ‘ iets’  mis is met je, de eenzaamheid…You name it! Het modellenleven kent duidelijk twee kanten en die leer je in mijn boek kennen.

Verder komt het reilen en zeilen achter de schermen van een televisieprogramma als Hollands Next Topmodel uitgebreid aan bod. Of terwijl; wat je als kijker niet ziet, maar wat wel gebeurt! Met echte verhalen uit de modewereld, verkregen via (bekende) mensen die er nauw bij betrokken zijn. Smullen dus!

Over het boek
Jill is een doodnormale, vlotte meid, niets bijzonders, vindt ze zelf. Maar als ze op een shoppingtripje een flyer van het nieuwe televisieprogramma ‘Supermodel in de maak’ in haar handen geduwd krijgt, verandert haar leven. Ze schrijft zich in en raakt tot haar eigen verbazing bij de laatste twaalf meisjes. Niet veel later zit ze in een sjiek modellenappartement en wordt haar doen en laten gevolgd door cameramannen en een strenge jury. Ze valt van de ene verbazing in de andere en ontdekt dat achter de glitter en glamour ook veel afgunst, verveling en nijd schuilt. Houdt ze lang genoeg vol om de finale te halen? Kan ze weerstaan aan de verleidingen van het modellenleven? En zal de relatie met haar kersverse vriendje haar afwezigheid overleven?

Catwalkgirl – Killerheels & Modedromen, auteur Marieke Ordelmans, uitgeverij Manteau, vanaf september 2009 in de winkels

Lees ook Monique’s beautyboek Mooi zijn & Mooi blijven ! (tot eind julie te koop met korting voor 15 euro, de actiecode hiervoor is 502-18837

Lees ook