Claims Droge huid Gevoelige huid Gezicht Groene Special Lekker smeren Lichaam Natuurlijk 100% Stoffen

De wonderlijke eigenschappen van shea boter

shea-butterBij een Engelse chemicus en blogcollega vond ik zeer leuk, want goed gedocumenteerd en toch leesbaar overzicht over de wonderlijke eigenschappen van deze Afrikaanse noot. De pulp uit deze noot bevat niet alleen prachtige vetten die de huid zacht en soepel houden, maar ook licht onstekingsremmende stoffen, anti-oxidanten en lichte uv-beschermers. Je zou het bij wijze van spreken vermalen zo op je huid kunnen smeren.

Lees de reader (Engels – en ehm…ja, het is wel gesponsord door een klein organic merk, dat wel….)

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.