shop Dermalogica Rapid Reveal Peel professionele thuispeeling Dermalogica Rapid Reveal Peel verwijdert snel en zacht dode huidcellen. Glow komt terug! Bekijken Bij een Engelse chemicus en blogcollega vond ik zeer leuk, want goed gedocumenteerd en toch leesbaar overzicht over de wonderlijke eigenschappen van deze Afrikaanse noot. De pulp uit deze noot bevat niet alleen prachtige […]

00:33 - 00:20
luistertijd 00:33 - leestijd 00:20

Bij een Engelse chemicus en blogcollega vond ik zeer leuk, want goed gedocumenteerd en toch leesbaar overzicht over de wonderlijke eigenschappen van deze Afrikaanse noot. De pulp uit deze noot bevat niet alleen prachtige vetten die de huid zacht en soepel houden, maar ook licht onstekingsremmende stoffen, anti-oxidanten en lichte uv-beschermers. Je zou het bij wijze van spreken vermalen zo op je huid kunnen smeren.

Lees de reader (Engels – en ehm…ja, het is wel gesponsord door een klein organic merk, dat wel….)

Lees ook