shop Eucerin Sun Photoaging Control Fluid SPF50+ Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50+ beschermt tegen verbranden, ouderdomsvlekjes en droogtelijntjes Bekijken Juist ja, bij de Glammy Awards! Glamourous people interviewen en de prijsuitreiking verslaan, samen met cameraman Dariusz Sobecki.  Via de mail kreeg ik vanochtend al een heerlijke krabbel binnen van hem: ‘Dit moeten we echt […]

00:51 - 00:30
luistertijd 00:51 - leestijd 00:30

Juist ja, bij de Glammy Awards! Glamourous people interviewen en de prijsuitreiking verslaan, samen met cameraman Dariusz Sobecki.  Via de mail kreeg ik vanochtend al een heerlijke krabbel binnen van hem: ‘Dit moeten we echt meer doen! We gaan super groot worden en zelfs een eigen programma krijgen,  let maar op!!! Beauty!!! Here we come. Iedereen heeft nu gehoord van BeautyJournaal.’

*Big smile* ….wat is het toch heerlijk als dit soort kanjers voor je op pad gaan en jij even uit kunt puffen op de bank na een heel drukke dag en een jurering voor lingerie-awards. Neemt niet weg dat ik mij gisteravond vaak afvroeg, hoe het met de jongens zou gaan en stiekem wel even wilde gaan kijken. Het filmpje krijgen jullie natuurlijk snel te zien!

Lees ook