Make-up

Waar was Dominique gisteravond? Voor BeautyJournaal….

dominique-at-glammy-awardsJuist ja, bij de Glammy Awards! Glamourous people interviewen en de prijsuitreiking verslaan, samen met cameraman Dariusz Sobecki.  Via de mail kreeg ik vanochtend al een heerlijke krabbel binnen van hem: ‘Dit moeten we echt meer doen! We gaan super groot worden en zelfs een eigen programma krijgen,  let maar op!!! Beauty!!! Here we come. Iedereen heeft nu gehoord van BeautyJournaal.’

*Big smile* ….wat is het toch heerlijk als dit soort kanjers voor je op pad gaan en jij even uit kunt puffen op de bank na een heel drukke dag en een jurering voor lingerie-awards. Neemt niet weg dat ik mij gisteravond vaak afvroeg, hoe het met de jongens zou gaan en stiekem wel even wilde gaan kijken. Het filmpje krijgen jullie natuurlijk snel te zien!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen