De mierzoete vrouwengeuren van Juicy Couture werden goed ontvangen door het publiek, ook vanwege de eyecatching flessen behangen met bedeltjes en kettinkjes.

01:31 - 00:54
luistertijd 01:31 - leestijd 00:54

De mierzoete vrouwengeuren van Juicy Couture werden goed ontvangen door het publiek, ook vanwege de eyecatching flessen behangen met bedeltjes en kettinkjes. De parfumfles voor mannen zich er al net zo gelikt uit en nodigt onmiddellijk uit om de geur te ruiken.

De geur zelf bestaat volgens de verspreiders van dit nieuws uit een passionele blend van pittige mandarijn, blauwe cypres, donker leer, agarhout (leuk! zit ook in o.a. de vrouwengeuren Magnificent van Lancome en in Tom Ford) en amber en musk. Warm en kruidig met een subtiel zoete zweem.

Naast een parfum is er in dezelfde lijn ook een After Shave Soother, een Shower Gel en een Deodorant verkrijgbaar. De producten zijn vanaf juli exclusief te koop bij Douglas.

We moeten ‘em nog even sniffen, dus het persoonlijke oordeel hou je nog te goed! De perfumista’s van Now Smell This zijn in ieder geval minder onder de indruk van het reukwater, afgezet tegen de spannende naam. De geur is zoet, en zeer commercieel, zo zeggen ze. En waarom het dirty english heet? Wellicht een knipoog naar de mannenkleding van JC onder die naam, maar de geur vinden ze geenszins opwindend en stout, eerder tam en aardig. Nu ja…..hij ruikt wel lekker lang en ook het geurspoor (het sillage) is niet vervelend.

 

Bekijk ook ons filmpje waarin we de nieuwste mannegeuren testten met onze twee geurexperts!

Lees ook