Ik draag zelf ook een bril, en had zo'n zwart Chanel-achtig model in de jaren'90.

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Ik draag zelf ook een bril, en had zo’n zwart Chanel-achtig model in de jaren’90. Of ik er nu zoeen met van die vette randen zou dragen, ik weet het niet. Volgens mij weegt het nogal wat op je neus. Maar de foto is gaaf, mede vanwege de make-up; die vuurrode wimpers boven die helblauwe ogen maken het kinky.

Binnenkort word ik door brillenmerk Silhouette uitgenodigd voor een personal stylingsessie met een hele beroemde make-upartist, waarvan ik de naam maar niet kan onthouden. Natuurlijk gaan we het filmen, want het onderwerp is geliefd bij brildragende vrouwen: hoe kom je erachter wat het beste montuur is voor jouw gezit en wat doe je met je make-up.

Info trouwens van een heel prettige website gehaald, die van Regina Harris die een blog onderhoudt dat 360 (graden) Fashion heet.

Lees ook:

Brillenmerk Silhouette nodigt topvisagiste Mary Greenwell uit om te laten zien hoe bril en makeup samengaan

Kanebo’s mascara gewoon met warm water te verwijderen

BeautyJournaal TV; visagist Lydia le Loux laat de nieuwe makeuplooks voorjaar 2009 zien

Keep an eye on it; de make-up van DuWop

Meldt je aan voor de dagelijkse nieuwsupdates van BeautyJournaal in je mailbox via de tool ‘Updates in email’ rechtsboven op de site.

Lees ook