The yoga facial bestaat uit een serie oefeningen die erop gericht zijn de spieren in je gezicht te trainen.

00:44 - 00:26
luistertijd 00:44 - leestijd 00:26

The yoga facial bestaat uit een serie oefeningen die erop gericht zijn de spieren in je gezicht te trainen. De rage is zo groot dat zelfs spelletjesgigant Nintendo bezig is met een computerspel dat Face Training heet. De Amerikaanse Annelise Hagen wordt gezien als de pionier van deze nieuwe rage. Zij schreef het boek The Yoga Face. In Nederland is het nog niet zo’n hype, maar wellicht komt dat snel want in Engeland zijn ze er volop mee bezig. Lees hier wat de journaliste van de Daily Mail van de gezichtsyoga vond.

Lees ook:

Creme met slangengif blijkt een beetje te helpen..

Waarom verdwijnen mijn rimpels niet met een dure creme?

Lees ook