shop Viridian EPA + DHA omega 3-6-9 vegan Deze olie van Viridian is volledig plantaardig. De omega vetten 3, 6 en 9 komen uit algen en chiazaad. Ze zijn koudgeperst. Bekijken Het is een met glasmozaïek betegelt bad in de vorm van een enorme pump. Het is een productie van bathtub collection, een Italiaanse fabriek […]

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

Het is een met glasmozaïek betegelt bad in de vorm van een enorme pump. Het is een productie van bathtub collection, een Italiaanse fabriek die er een sport van maakt opvallende badkuipen te ontwerpen, zo weet nieuwssite nu.nl ons te vertellen.

Of het bad ook comfortabel ligt moeten we nog even afwachten. De makers zeggen van wel. De waterstraal komt uit een fonteintje in de hiel van de schoen en masseert de schouders, de stop is te vinden in de neus van de schoen.

Wat dit juweeltje gaat kosten weet nog niemand. Zelfs de distributeur in Nederland (Kol Tegels in Haarlem) niet, zo blijkt na een telefoontje ( ze waren ook totaal niet verrast dat we belden over het bad). Vanaf juli is hij pas te koop in Nederland…Wie doet er een gok naar de prijs?

 

Lees ook:

Eucerin bodycreme top voor de gortdroge huid

Waan je in de hammam met Morjana

Maak je eigen badzout

Lees ook