shop Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid. Bekijken Zowel in het persbericht als op de pot die we binnen krijgen wordt met grote letters gewaarschuwd dat je niet zomaar moet […]

00:50 - 00:29
luistertijd 00:50 - leestijd 00:29

Zowel in het persbericht als op de pot die we binnen krijgen wordt met grote letters gewaarschuwd dat je niet zomaar moet gaan scrubben, maar eerst de bijsluiter moet lezen. De actieve werkzame stoffen kunnen de huid namelijk nogal rood maken. Omdat er een krachtig warmte effect wordt veroorzaakt in de huid. Wie een gevoelige huid heeft, kan het dus maar beter aan zich voorbij laten gaan, maar wie van een stevige aanpak houdt? Scrubben maar!

De toegenomen bloedcirculatie zorgt er ook voor dat werkzame stoffen die je daarna nog opbrengt beter worden opgenomen.

Hannah’s pot van 200 ml kost 34 euro. Er is voor de zomer ook een speciale treatment kit te koop voor 98 euro met een doucheproduct en een bodycreme, in superverpakkingen van 2x 500 ml.

Lees ook