shop Clarins UV Plus spf 50 anti-pollution zonnecrème Corine: ‘Clarins UV Plus Anti-Pollution een ultra-fijne textuur heeft, die er ook nog eens voor zorgt dat je make-up beter pakt en langer blijft zitten. Bovendien is het een niet-vette textuur. En het feit dat het dankzij speciale beschermende werkzame stoffen ook beschermt tegen agressieve deeltjes uit […]

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Kanebo heeft ook nog een base voor onder je mascara (24 euro), een mascara separeert en lengte geeft (27 euro) en dus de nieuwe volumemascara. Het is een ideaalreisproduct; als je bijvoorbeeld alleen maar mascara draagt, hoef je nooit meer cleansers mee te nemen, want water volstaat. Let wel: het moet echt warm water zijn, vergis je dus niet in de temperatuur, anders krijg je het er niet af. Een klein nadeel kan zijn dat het wat heet aanvoelt op je ogen. Een voordeel: het is absoluut sweatproof.

Lees ook:

BeautyJournaal TV:

Mascaratests met o.a. Helena Rubinstein, diverse goedkope mascaramerken zoals Rimmel en Max Factor, Essence, tot Givenchy en Yves Saint Laurent

De honger naar wimpergroeimiddelen

Lees ook