shop Prescription SPF50 drops Geen aparte zonnebrandcrème meer nodig, want deze hooggedoseerde druppels met een spf50 meng je gewoon met je eigen dagcrème! Monique testte het. Bekijken Neem Ryokuei van Menard: fris en delicaat zoals het luxe Japanse merk haar reukwater omschrijft. Het parfum is geïnspireerd op de harmonie van de Japanse cultuur en de […]

01:35 - 00:57
luistertijd 01:35 - leestijd 00:57

Neem Ryokuei van Menard: fris en delicaat zoals het luxe Japanse merk haar reukwater omschrijft. Het parfum is geïnspireerd op de harmonie van de Japanse cultuur en de uitzonderlijke schoonheid van het Japanse landschap. Ryokuei is de geur van stromend water en groene reflecties uit de serene Japanse natuur. Open je zen spirit en ervaar een gevoel van kalmte en ontspanning. 

De drie woorden die deze Eau de toilette definiëren zijn: groen, water, fruitig en we zijn het er helemaal mee eens. Hoewel het een androgyn parfum is vinden wij het toch meer iets voor vrouwen. Wat erin zit? Topnoten: osmantus, fruit, water, groene planten, Hartnoten: viooltjes, muguet, rozen, jasmijn, gardenia en Basisnoten: witte muskus, ambergrijs, sandaalhout.

Een zacht parfum voor in je tas, als je je tussendoor heel subtiel wilt opfrissen voordat je naar de volgende vergadering gaat en geen wolk van zware geurnoten wilt verspreiden. 50 ml kost 49 euro.

Verkoopinformatie: www.beautymusthaves.nl

Clarins zonneparfum

Ook zo lekker subtiel en altijd goed is Clarins Eau Ensoleillante; licht als een zomerbriesje, luchtig als de wind van de vroege zomermorgen. Er zit mimosa in, mandarijn, grapefruit, ylang ylang en patchoeli. Bij de geur is nu ook een bodymilk uitgekomen. De sprau kost 50 ml 22 euro, de bodymilk 250 ml 33 euro. Clarins heeft ook in de Eau Dynamisante lijn heerlijk lichaamsparfums en verzorgingsproducten.

 

Bekijk ook onze film over voorjaarsparfums (2009) op BeautyJournaal TV

En ook de film over de nieuwe colognes van 4711

Lees ook