shop Sebastian No.Breaker Hybrid Bonding & Styling Spray Herstelt vezelverbindingen en sealt het haar. Geen pluis meer, wel glans en veerkracht! Bekijken Je hoeft niet meer met een pincet of een speciaal tangetje in de weer. Je kunt nu gewoon naar een salon om je neusharen te laten verwijderen met een speciale wax. Althans, in […]

01:45 - 01:03
luistertijd 01:45 - leestijd 01:03

Nose Wax

Je hoeft niet meer met een pincet of een speciaal tangetje in de weer. Je kunt nu gewoon naar een salon om je neusharen te laten verwijderen met een speciale wax. Althans, in de US.

Voor de behandeling wordt paraddinewas gebruikt. Deze warme wax wordt er samen met de haren door een speciaal ‘neuspapiertje’  weer uitgetrokken.  Ongezond zou je denken?  De waxspecialisten zeggen van niet. Je haalt er namelijk alleen de lange haren in je neus mee weg en niet de fijne haartjes die bacteriën en andere indringers buiten de ‘ deur’  houden.

In Amerika is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Daar is het een vast onderdeel in het beauty regime van de gemiddelde Amerikaanse vrouw. Oops…laat Monique nou denken dat het om mannen zou gaan, die traditioneel meer (of wellicht meer hang-ups met hun) neushaar hebben dan vrouwen! Maar nee dus, vrouwen pieteren dus ook al met hun frele haartjes!

Langzaam maar zeker waait de trend nu over naar Europa en kun je ook in Britse salons al terecht voor een nose wax. De verslaggeefster van de Daily Mail onderging zelf een behandeling en het is zeker de moeite waard om te lezen wat zij er nou van vond… ‘So what’s it like living with a hairless nose? Maybe it’s psychological, but I seem to breathe deeper. But I’m paranoid that without the nose hair to slow it down, liquid might drip out.’

Lees ook:

Ook het mannenlichaam moet glasgeschoren zegt Braun

Overbeharing groot sociaal taboe

Lees ook