shop Nivea Sun Sensitive Immediate Protect spray spf 30 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Echt super voor de zeer gevoelige huid. Waterproof en je bent uitstekend beschermd tegen verbranding.Nivea Sun bevat geen filters die schadelijk zijn voor het zee-leven. Bekijken De nieuwe lijn is verreikt met de kennis en wijsheid van kokostelers op Samoa, een eilandengroep in de […]

00:48 - 00:29
luistertijd 00:48 - leestijd 00:29

De nieuwe lijn is verreikt met de kennis en wijsheid van kokostelers op Samoa, een eilandengroep in de Stille Oceaan. Met als resultaat een biologische olie die zonder chemische oplosmiddelen is bereid. Het vruchtvlees wordt langzaam met de hand geperst, zodat de zuiverheid en de huidverzachtende kwaliteiten van de olie behouden blijven. Hoogwaardige kokosolie dus en geen goedkoop aftreksel.

De lijn bestaat uit een groot aantal producten met o.a. een bodyscrub, foaming Bath, soap, lip butter en shimmer body lotion. Allen geuren ze sterk naar zoete kokos. Een geur die je onmiddellijk meevoert naar zonnige stranden met wuivende palmen.

Tot slot nog een kleine tip; heb je last van een Malibu-kater? Blijf dan ver uit de buurt van deze producten!

Lees ook