Dat wij vrouwen ons van top tot teen ontharen is de normaalste zaak van de wereld (nuja, dat vindt Marieke, voor Monique is het een gruwel) .

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Dat wij vrouwen ons van top tot teen ontharen is de normaalste zaak van de wereld (nuja, dat vindt Marieke, voor Monique is het een gruwel) . Sterker nog; als je het niet doet wordt je juist raar aangekeken. Een plukje haar onder de oksels wordt als ‘ vies en onvrouwelijk’  beschouwd. Bij mannen ligt het iets anders.
De ene man scheert zijn oksels wel en de andere vindt het meer iets voor watjes. Ook over borsthaar zijn de meningen nogal verdeeld. Zeker bij vrouwen. Vindt de ene vrouw een beetje borsthaar woest aantrekkelijk, de ander vindt het minder spannend en vindt dat vriendlief maar eens naar de schoonheidsspecialist moet voor een harsbeurt. Haar op de rug vinden we maar niets. Over de haargroei rondom het mannelijk geslacht zijn de meeste mensen ( zowel mannen als vrouwen) het redelijk met elkaar eens: graag netjes bijgewerkt, maar kaal hoeft het niet!

Hoe je er ook over denkt, feit is dat bodygrooming voor mannen steeds populairder is  geworden.  Zeker bij mannen onder de 45. Scheermerk Braun speelt op deze trend in met de BodycruZer Fusion. Een hippe tondeuse om heel efficiënt en comfortabel alle plekjes van het lichaam mee te trimmen. De BodycruZer is 100% waterproof zodat het ook onder de douche gebruikt kan worden.  Een leukeVaderdagcadeaut voor ijdele mannen en/of vaders met een te weelderige haargroei. Prijs: 69,66 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Overbeharing bij vrouw kan op ziekte duiden

Overbeharing onderschat probleem en groot sociaal taboe

Lees ook