shop Clarins Double Serum Clarins Double Serum is Corine’s all time favorite met super werkzame stoffen om vrije radicalen door zonlicht en luchtvervuiling tegen te gaan. Bijzonder: er zit kurkuma in! Bekijken Mee-eters mogen er dan een beetje vies uitzien, eigenlijk zijn ze het helemaal niet. Wat je ziet zijn in feite kleine propjes talg […]

00:32 - 00:19
luistertijd 00:32 - leestijd 00:19

Mee-eters mogen er dan een beetje vies uitzien, eigenlijk zijn ze het helemaal niet. Wat je ziet zijn in feite kleine propjes talg die de afvoergangen van de talgklieren afsluiten. Ze verwijderen kan heel simpel zijn, zo vertelt de Amerikaanse beautyjournaliste Paula Begoun. Bekijk hier haar filmpje met tips zoals het vermijden van zeep en te veel moisturizers en het regelmatig  zachtjes exfolieren van de huid.

 

 

Lees ook:

Wees voorzichtig met exfolieren!

Geen creme maar in een koper gedrenkt kussensloop?

Lees ook