De vochtboost is als een glas water voor de huid met voor overdag moisture sheer tint SPF15.

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

De vochtboost is als een glas water voor de huid met voor overdag moisture sheer tint SPF15. Een luchtige vochtverzorging met een vleugje kleur. Voor ’s nachts is er de Moisture Surge Extended Thirst Relief dat de huid onmiddellijk een vochtoppepper geeft.

De beschermende verzorging bestaat uit Superdefense Age Defense Moisturizer SPF25 voor overdag. Deze moisturizer heeft een drievoudige werking die het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid herstelt en de schadelijke effecten van stress op de huid aanpakt. ‘ s Nachts kun je smeren met de Super Rescuqe Antioxidant Night Moisturizer. Een vochtverzorging boordevol antioxidanten die de huid weerbaarder maakt tegen aanvallen van buitenaf.

Tot slot is er nog een verpakking dat zich richt op het herstel van de huid. Met de Repairwear Lift SPF 15 Firming Day Cream. Een anti-aging vochtverzorging dat een liftend en verstevigend effect belooft.

’s Nachts wordt de natuurlijke collageenproductie  verhoogt met de Repairwear Lift Firming Night Cream.

De verkoopprijs is €12,90 per type pocket dose ( 14 dosissen van 1,5 ml) Kortom: ideaal om mee te nemen op vakantie!

Lees ook:

Eucerin Omega creme perfect voor gortdroge huid

Klein smeren: de vrolijke beautycapsules van Lancaster

Lees ook