Om perfecte producten te garanderen, heeft Sebastian in 2 jaar tijd meer dan 10.

03:05 - 01:51
luistertijd 03:05 - leestijd 01:51

Om perfecte producten te garanderen, heeft Sebastian in 2 jaar tijd meer dan 10.000 consumenten en stylisten geïnterviewd. Over de high fashion-styling waar Sebastian-producten om bekendstaan, wat zij nog misten en waar zij inspiratie uit halen. Vervolgens zijn de producten uitvoerig getest en verbeterd. Het resultaat is een compact en toch allesomvattend assortiment producten die innovatief, creatief en – het belangrijkste van alles – effectief zijn.

Het nieuwe assortiment van Sebastian, de Couture Collection, bestaat uit meer dan 50 producten, verdeeld over 4 helder afgebakende productcategorieën.

FLOW: zachte, soepel vallende stylers

De Flow-lijn voedt en beschermt het haar en geeft het bovendien een flexibele hold met een zachte finish. Een serie crèmes, mousses, serums en fijne nevels die je haar frizz-free, zacht en vloeiend maken.

FORM: sterke style-shapers

De Form-lijn bevat producten die een sprekende, opvallende textuur en een sterke hold geven. Ontwikkeld voor diegenen die werkelijk fearless hairfashion willen en kiezen voor in het oog springende styles. De lijn bevat clay-, wax-, gel- en krachtige sprayproducten voor een ultieme langhoudende hold.

FLAUNT: superglossy stylers

De Flaunt-lijn bestaat uit nieuwe superglossy stylers van Sebastian. De producten in deze lijn geven een langdurige bescherming, een zijdezacht gevoel en een glossy finish en stellen je in staat om met je haar te pronken.

FOUNDATION: de basis in drie verschillende vormen

Foundation vormt de basis van het dagelijkse stylingritueel. Het bevat drie sublijnen met een shampoo en conditioner die elk voorzien in de behoefte van een specifiek haartype. Om het beste uit het haar naar boven te halen, zijn er diverse sublijnen voor de verschillende haartypen: fijn tot normaal haar, frizzy en droog haar, en beschadigd, chemisch behandeld haar.

Slagroom voor je haar
De Whipped Crème is het kroonjuweel van Sebastian en dé stylingsensatie van 2009 op het gebied van vorm en volume. Zo zegt het merk zelf. Het is het eerste product waarin de vederlichte hold van een mousse wordt gecombineerd met de voedende verzorging van een crème. Te gebruiken voor veerkrachtige krullen en zachte golven.

Zelf heb ik de Whipped cream al thuis staan en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het een heerlijk product is. Niet alleen de textuur ( het is echt net slagroom!) ook de geur is heerlijk.  Ik kreeg zelfs van een wildvreemde man op straat het compliment dat ik zo lekker rook en hij vroeg wat ik op had. Nou eehm, niets, alleen haarmousse van Sebastian.  Het product voelt ook lekker aan in je haar. De mousse maakt het haar niet nat, hard of vet. Het verzorgt en maakt je haar zacht. Ideaal voor mijn half krullende haar. Ik zeg; probeer het zelf eens!

Bekijk alle producten op www.sebastianprofessional.nl

Lees ook:

Krijg je siliconenen wel uit je haar gewassen?

MUST WATCH!! Beautyjournaal expert Siko van Berkel test glanssprays

Lees ook