Zakenpraat

BeautyJournaal en Monique binnenkort in Het Parool en Metro

Aanstaande 28 april staat Monique, haar BeautyJournaal en haar boek in een artikel in Het Parool en 6 mei komt er een stuk in Metro, de gratis krant die verspreid wordt op stations. Bovendien worden er via Metro gratis boeken van Mooi zijn en Mooi blijven verloot! Check de prijsvraag dus. Hehehe….

Het artikel in Het Parool is geschreven door Sabine Zurel, het stuk in Metro is verzorgd door het bureau RedactiePartners.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen