En bekijk ookde film die we met hem maakten. De genomineerde fotoseries zijn te zien op www.

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

En bekijk ookde film die we met hem maakten.

De genomineerde fotoseries zijn te zien op www.coiffureaward.nl  De ingezonden fotoseries van haarstylisten uit heel Nederland hebben de jury voor een zware opgave gezet. Want welke haarstylist blijft in de race voor de titel ‘Hairdresser of the Year’?   Duizenden inzendingen zijn door een deskundige jury in Nederland en Engeland beoordeeld op coupe, visagie, styling en fotografie.  

Bij de Coiffure Award zijn awards te winnen in diverse categorieën:

categorie Dames – vier awards | categorie Heren – twee awards | Newcomer of the Year (kappers van 21 jaar en jonger) | Avant Garde Award | Pers Award | Team Award | Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year Award | Consumer Award | Hairdresser of the Year Award

 Onze Siko van Berkel is genomineerd in de categorie dames, voor Noord-Holland.

Wil jij nog je stem uitbrengen voor de publieksprijs? Doe dat dan tot 12 mei op deze site! Je kunt twee kaarten voor de gala avond winnen t.w.v. 370 euro (incl diner)

Lees ook: BeautyJourjaal test glanssprays met Siko van Berkel

Lees ook: Dit is onze haar-expert Siko van Berkel

Oh ja, waarom we kritisch tegenover de prijs staan? Omdat het vooral een prijs is waarmee je beloond wordt als je de beste fotos van de mooiste kapsels inlevert. Kaspels die met kunstzinnige gereedschappen ook zeer zijn opgewerkt. Wie genoeg geld heeft om de beste fotograaf, de beste photoshopper, en stylist in te huren maakt grote kans te winnen. Als gevolg daarvan gebruiken ook veel deelnemers dezelfde fotogragen en photoshop deskundigen. En als gevolg daarvan zien ook veel foto’s er hetzelfde uit qua sfeer. Natuurlijk gaan er wel topkappers achter de kunstwerken schuil, maar wij zouden liever authentieke foto’s zien, zodat je ook als consument weet ‘hier heb ik wat aan’. Nu gaat het vooral om mooie plaatjes voor mooie blaadjes. Het is ook eerlijk gezegd de reden waarom ik dit jaar als lid van de pers bedankt heb voor het jureren van deze prijs.

Lees ook