Beautyvideo's

Eliana Guardo vreet Sergio Romero (AZ) op voor de camera

eliana-guardo‘Een zwoele zomeravond,’ begint de verslaggever zijn werk bij aanvang van de wedstrijd van AZ uit tegen NAC in Breda, en de camera zoemt close in op het vrijende stelletje op de tribune. Nu het team van Van Gaal zo dichtbij een overwinning staat, laaien ook in ons huis de gemoederen hoog op. Zo zijn we alvast erop voorbereid dat we mogelijk volgend weekend zonder papa zitten omdat hij uit zijn bol zal gaan als AZ kampioen wordt, en mogelijk kunnen we hem dan ergens in Alkmaar op straat bij elkaar dweilen. Of in de armen van een hitsige blondine vinden?

Romero is onder dak zo te zien. Dachten wij aanvankelijk nog dat het eveneens een twintigjarige chick was omdat dit soort gedrag, het opvreten van je geliefde in front of everybody vooral op die leeftijd een normaal verschijnsel is (spreek uit ervaring), maar nee hoor,deze geblondeerde dame komt uit Argentinie, was daar naaktmodel en heeft inmiddels al een kind van de 21-jarige keeper, en is met hem getrouwd.

Mijn man en zijn broers speculeren heftig of dit nou door een beider bewust voor de camera’s is uitgespeeld of niet. Hier thuis wordt stellig geloofd dat Eliana zich er niet van bewust was. Jaja, lang leve de onschuld en het wishfull thinking!

Romero en Eliana, het toeval wil dat mijn 5-jarige dochter met een letter verschil – de eerste – hetzelfde heet (!) en dat zij onder invloed van papa’s passie ook al een poster vande Argentijnse god in haar kamertje heeft hangen. Het belooft nog wat…..

Mocht je behoefte voelen; hieronder zie je het fragment live (5 seconden – overigens best lang zeg, de rest is 10 minuten voetbal).

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

3 reacties

  • ik heb vaak in mijn leven gedacht dat heel wat mannen betere minnaars zouden zijn geworden als ze zo rond de twintig wat meer geexperimenteerd hadden met meiden die een stuk ouder waren geweest (en vice versa is ook niet verkeerd…) *wink*

  • Als hij 36 was geweest en hij 21 had niemand er een big deal van gemaakt. Ik zou zeggen: Eliana, you go girl!

  • Onder het motto: Een ouwe geit lust wel een jonge bok zullen we maar zeggen. Sergio is een behoorlijk hitsig mannetje trouwens want de reden dat hij op de tribune zit is omdat hij na een verloren wedstrijd zo hard met zijn hand op de muur beukte dat zijn middenhandsbeentje brak…hopelijk is hij met Eliana wat voorzichtiger….

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.