'Een zwoele zomeravond,' begint de verslaggever zijn werk bij aanvang van de wedstrijd van AZ uit tegen NAC in Breda, en de camera zoemt close in op het vrijende stelletje op de tribune.

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

‘Een zwoele zomeravond,’ begint de verslaggever zijn werk bij aanvang van de wedstrijd van AZ uit tegen NAC in Breda, en de camera zoemt close in op het vrijende stelletje op de tribune. Nu het team van Van Gaal zo dichtbij een overwinning staat, laaien ook in ons huis de gemoederen hoog op. Zo zijn we alvast erop voorbereid dat we mogelijk volgend weekend zonder papa zitten omdat hij uit zijn bol zal gaan als AZ kampioen wordt, en mogelijk kunnen we hem dan ergens in Alkmaar op straat bij elkaar dweilen. Of in de armen van een hitsige blondine vinden?

Romero is onder dak zo te zien. Dachten wij aanvankelijk nog dat het eveneens een twintigjarige chick was omdat dit soort gedrag, het opvreten van je geliefde in front of everybody vooral op die leeftijd een normaal verschijnsel is (spreek uit ervaring), maar nee hoor,deze geblondeerde dame komt uit Argentinie, was daar naaktmodel en heeft inmiddels al een kind van de 21-jarige keeper, en is met hem getrouwd.

Mijn man en zijn broers speculeren heftig of dit nou door een beider bewust voor de camera’s is uitgespeeld of niet. Hier thuis wordt stellig geloofd dat Eliana zich er niet van bewust was. Jaja, lang leve de onschuld en het wishfull thinking!

Romero en Eliana, het toeval wil dat mijn 5-jarige dochter met een letter verschil – de eerste – hetzelfde heet (!) en dat zij onder invloed van papa’s passie ook al een poster vande Argentijnse god in haar kamertje heeft hangen. Het belooft nog wat…..

Mocht je behoefte voelen; hieronder zie je het fragment live (5 seconden – overigens best lang zeg, de rest is 10 minuten voetbal).

Lees ook