shop Paula’s Choice Daily Wrinkle Defense spf 30 Favoriet al enkele jaren bij onze tester en model Mandy: ‘Deze dagcrème bevat een klein tintje die precies aansluit op mijn huidskleur. Het oogt heel fris en natuurlijk. Ook is het heel betaalbaar. Top dus! Bekijken   Glycatie is een proces waarbij suikermoleculen zich hechten aan de […]

00:26 - 00:16
luistertijd 00:26 - leestijd 00:16

  Glycatie is een proces waarbij suikermoleculen zich hechten aan de soepele collagene en elastine vezels waardoor deze verharden. Dit is een gevolg van het normale huidverouderingsproces. Er zijn nieuwe werkzame stoffen gevonden die dit proces iets kunnen afremmen. Een van die stoffen is gevonden in een bepaald type Cederboom, Chanel heeft het verwerkt in de nieuwe anti-aging lijn Ultra Correction Line Repair.

Onze actie is inmiddels afgelopen.

Lees ook