Gezicht Rimpels en slapte

Wil jij ook een luxe miniset Chanel Ultra Correction Line Repair?

 collection-line-repair-chanelGlycatie is een proces waarbij suikermoleculen zich hechten aan de soepele collagene en elastine vezels waardoor deze verharden. Dit is een gevolg van het normale huidverouderingsproces. Er zijn nieuwe werkzame stoffen gevonden die dit proces iets kunnen afremmen. Een van die stoffen is gevonden in een bepaald type Cederboom, Chanel heeft het verwerkt in de nieuwe anti-aging lijn Ultra Correction Line Repair.

Onze actie is inmiddels afgelopen.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

17 reacties

 • ha janneke, ik heb zelf de nachtcreme mogen proberen en was aangenaam verrast door de stevige structuur van de creme. een heerlijk huidgevoel.

  houd trouwens de blogs maar in de gaten want binnenkort komt er weer een heel verleidelijke actie met echt een supermerk, zo heb ik ondervonden en uit kunnen zoeken!

 • Hoi monique, de creme van Chanel is heerlijk, of ik minder rimpels heb weet ik niet maar mijn huidstructuur is veel fijner geworden………gelukkig ben ik snel jarig dus jij weet wel wat ik ga kopen van de bonnen die ik krijg! de hooikoorts was dit jaar bij mij ook heel erg….ik heb een paar x een spuit gehad en dat hielp erg goed het lijkt wel of het nu ook minder wordt………….het is gewoon erg irritant maar daar weet jij alles vanaf!

 • hoi janneke (hooikoorts), ik heb uiteindelijk een cortisol spray gehaald en toen ging het snel beter. toen ik vervolgens ook nog op vakantie ging naar de zee is het helemaal gestopt. ikweet niet waarom ik het dit jaar zo extreem kreeg. hoop dat het nu weblijft.

 • Hallo,

  Wat een ontzettende leuke verrassing om het proefpakket van Chanel te ontvangen.
  Ik ben een paar dagen naar het buitenland geweest , dus dat was een mooie gelegenheid om het meteen uit te proberen en het kleine formaat is dan natuurlijk superpraktisch.
  Normaal ben ik een fervent gebruikster van Estee Lauder, maar alledrie
  produkten zijn me prima bevallen, dus een volgende aankoop kan een dilemma worden…..

  Groetjes, Linde

 • Hoi dames,

  fijn dat jullie er zo blij mee zijn. Nu maar lekker smeren. We zijn benieuwd!

  Groet,
  Marieke

 • Toen vanmiddag thuis kwam had ik een pakje….met de chanelproducten……heel hartelijk bedankt ik ben er echt heel blij mee en ben ook erg nieuwsgierig wat het met mijn huid doet…..nogmaals bedankt!

  Monique….hoe is het met jou hooikoorts op het moment? met de mijne een stuk minder heb dus toch maar weer medicijnen gehaald bij de dokter…..ellende he?
  Groet, Janneke

 • Hoi Monique,

  Vandaag het proefpakketje van Chanel ontvangen. Het is ook echt leuk verpakt.
  Ik ben heel benieuwd naar de werking en hoop dat dit echt wat voor mij is.
  Want als je zoals 49 bent is de keus zo groot dat je door de bomen het bos
  niet meer ziet.

  Bedankt en groetjes,
  Laura

 • Hallo lieve vrouwen (en een enkele man:-) Jullie allemaal ook heel fijne paasdagen toegewenst. Hopelijk blijft het heerlijk weer. Mij zul je nauwelijks buiten zien, wordt dit jaar stevig aangepakt door een aanval van hooikoorts (terwijl ze zeggen dat het na je 40ste afneemt…). Nu ja, het ene jaar heb ik er meer last van dan het andere jaar. Moet maar snel een wat gaten in mijn immuunsysteem gaan dichten (…). Eind april op vakantie!

 • Monique, dank je wel voor het filmpje! verders wens ik jou en je dierbaren een fijen paas toe…..met veel mooi weer uiteraard!

 • Hallo Monique,
  Af en toe gebruik ik een product van Chanel en vind het een aantrekkelijk product.
  Ik hoop de miniset te mogen ontvangen!
  Groetjes José

 • Natuurlijk doe ik ook mee, ik gebruik verschillende producten van Chanel ik vind ze erg goed! vooral de rouge is toppie en de lipstick ook! met de creme heb ik geen ervaring…..zijn nogal prijzig…te prijzig voor mij eigenlijk!

 • Hallo Monique,

  Hartstikke leuk deze actie, ik doe ook mee 🙂 !!!

  Greetzzz Regina

 • Hai,

  WIe heeft er ervaring met deze produkten van Chanel?
  Ik doe mee met de actie.

 • Hoi Monique,

  Alweer zo’n leuke actie en ik doe weer mee 🙂

  Groetjes Antoinette.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen