shop Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% treatment Niacinamide is de állerbeste en meest veelzijdige anti-aging stof die we kennen. Wat goed dat het er nu in zelfs 20% is! Bekijken De Omega lijn bevat zeer hoge concentraties omega-6 vetzuur: tussen de 12 en 20%. Toen mijn dochter nog een baby was heb ik het regelmatig gebruikt […]

01:09 - 00:41
luistertijd 01:09 - leestijd 00:41

De Omega lijn bevat zeer hoge concentraties omega-6 vetzuur: tussen de 12 en 20%. Toen mijn dochter nog een baby was heb ik het regelmatig gebruikt als ze opwellingen van lichte eczeem kreeg. Je zag de roodheid wegtrekken en de huid werd onmiddellijk en langdurig verzacht. Het is voor ons gezin echt een EHBO-product geworden in tijden van extreem droge huidplekken.  Het werkt simpelweg en is nog redelijk betaalbaar (een pot creme, 12% omega vetzuur,  15 euro. Ook de douche- en badolie met 20% omegavetzuur is een aanrader (14 euro). Eucerin is te koop bij de apotheek. Vanzelfsprekend is de lijn vrij van de meest bekende irriterende stoffen, zoals parfum en kleurstoffen.

Inmiddels is er ook een kalmerende gezichtscrème met 12% omega-6 en licochalcone dat een extra kalmerend effect op de huid heeft.

 

Lees ook: Beiersdorf is met winst het jaar 2009 in gegaan

Lees ook: Eucerin heeft ook een crème die het aanzien van couperose verzacht

Lees ook: omega vetzuur maakt ook deel uit van anti-rimpelingrediënten

Lees ook: De beste omegavetzuren om in te nemen komen van Solgar

Lees ook