shop Inika Long Lash Vegan Mascara Voor schoonheidsspecialiste Keturah is dit een echte belofte: géén irritaties en traanogen, geeft niet af na een dag werken, geeft een hele mooie lengte aan korte wimpers, en is makkelijk te verwijderen. Bekijken Husk Studentenreizen lanceert in samenwerking met horeca projectburo Mise en Place een nieuwe campagne. Een interactief […]

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

Husk Studentenreizen lanceert in samenwerking met horeca projectburo Mise en Place een nieuwe campagne. Een interactief filmpje op www.zomerbillen.nl bezorgt studenten naast strakke billen ook kortingen op reizen en kans op een gratis zomervakantie. Deze unieke joint promotion van twee totaal verschillende bedrijven genereert nieuwe impulsen voor dezelfde doelgroep. Studenten willen zo goedkoop mogelijk met vakantie en gaan in het voorjaar graag aan de slag voor strakkere billen en een beter gevulde beurs.
 
De campagne zal zichzelf via de email gaan verspreiden, Husk en Mise en Place beschikken over meer dan honderdduizend adressen van studenten en vervolgens kan iedereen die meedoet de film weer doorsturen naar vrienden en bekenden. Het filmpje vertoont slanke serveersters op het strand die beschikken over de juiste zomerbillen.  
Door het uploaden van je eigen pasfoto’s en het doorsturen van het filmpje aan vrienden maak je kans op een gratis reis van Husk. Daarnaast krijgt iedereen die zich inschrijft bij Mise en Place, de training volgt en vervolgens aan de slag gaat, gegarandeerd 10% korting op een reis bij Husk.

Marketing manager Toon Kessen: ‘deze bijzondere virale actie past helemaal bij de student van nu. Zij hebben een krappe beurs, maar toch willen ze hun bruisende vakantie niet opgeven, aan de slag dus!’

Lisette van Asten van Mise en Place ziet dit initiatief als een optimale manier om aan nieuwe medewerkers te komen: ‘Ook dit voorjaar zijn we weer aanwezig op een aantal grote evenementen zoals Lowlands en Solar en nieuwe gemotiveerde studenten zijn altijd van harte welkom, die korting op de vakantie is ze van harte gegund.

Guttegut, word ik te oud of zo, ik vind dit zoooooooooooooooooooooo ontzettend vergezocht en stupide.

Lees ook