shop Mádara Vitamin C Intense Glow Concentrate Wakker worden met een glow. Mandy doet het! Vitamine C in combinatie met ferulinezuur is een heel krachtig antioxidant complex. De C verheldert je teint, ferulinezuur maakt de huid gladder en helpt pigmentvlekjes tegen te gaan. Bekijken Deze inwendige beha is een matje dat inwendig rondom de borst wordt […]

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

Deze inwendige beha is een matje dat inwendig rondom de borst wordt gelegd en aan de borstspier wordt vastgemaakt. Zo wordt de borst onzichtbaar gelift. Het is gemaakt van polypropyleen, een kunststof die in de medische wereld ook wordt gebruikt bij bijvoorbeeld liesbreuken. Om het matje in te kunnen brengen, worden zowel in de borst zelf als rond de tepel sneetjes gemaakt. Er wordt gezegd dat de borsten zodanig worden gelift dat je geen beha meer hoeft te dragen. Is het wat?

Plastisch chirurg Van der Lei ziet voor- en nadelen. ‘De kans is groot dat je borsten altijd stevig zullen blijven. Bij 80 procent van de vrouwen die er een dragen, is dat ook zo. Maar: wil jij op je 70ste nog heel stevige borsten? Dat staat niet zo natuurlijk meer. Toch is het een mooie ontwikkeling, hetzij voorlopig dan voor jongere vrouwen, bij wie zo’n vorm nog natuurlijk staat. Bovendien is er wetenschappelijk ook nog te weinig bekend over eventuele kapselvorming. Als het materiaal toch door de huid wordt ingekapseld, kan het hard worden, en dat wil je nou juist niet.’

Kortom; leuk als je twintig bent, en ook nog in de dertig, maar daarna….bezin je dan maar even.

Welke plastisch chirurg is groot fan? Hans de Bruijn . Hij is de ontwikkelaar van de Breform, een inwendige beha.

Lees ook:

 

Lees ook