[media id=22 width=290 height=190] Dankzij invriezing van de werkzame stoffen zijn er geen conserveringsmiddelen nodig, bovendien hoeven de stoffen niet bewerkt te worden, zo kunnen zo puur in hun oorspronkelijke vorm gebruikt worden.

03:04 - 01:50
luistertijd 03:04 - leestijd 01:50

[media id=22 width=290 height=190]

Dankzij invriezing van de werkzame stoffen zijn er geen conserveringsmiddelen nodig, bovendien hoeven de stoffen niet bewerkt te worden, zo kunnen zo puur in hun oorspronkelijke vorm gebruikt worden. Dit draagt eraan bij dat de werkzaamheid het meest optimaal blijft. Ook bevat de lijn geen kleur- en geurstoffen en  siliconen. De tolerantiegraad op de huid is hoog.

Maar goed, het is dus niet alleen ijskoud gebruikt, er zitten ook stoffen in uit het Antarctische gebied, in het bijzonder een bacteriestam. In het groeiproces produceert de bacterie, terwijl ze opgesloten zit in het ijs, een polymeer dat is opgebouwd uit glycoproteinen. Dit helpt de bacterie om water te vast te houden, waardoor hij zich nog beter hecht aan het ijs, maar beschermt hem ook tegen extreme kou. Die proteinen vormen een soort schild rond de bacterie.

In de DNA Vital lijn zijn deze glycoproteinen opgenomen, ze hebben een aantal huidbeschermende functies: tegen uitdroging, en gevoeligheid van de huidbarriere tegen wisselende weersomstandigheden en het heeft een stimulerende werking op de vorming van collageen, de typen 1 en 4, als ook van het elastiene. Ericson heeft deze proteinen een eigen naam gegeven, Antarticine, en verwerkt in alle producten uit de lijn.

De lijn bestaat uit:

De behandeling duurt een uur, hij kan in kuurverband van 6x gedaan worden, 1x per week.

Meer achtergronden over het merk en de oprichter lees je hier.

Bekijk hier ook de film de we maakten op BeautyJournaal TV over de behandeling.

.

Lees ook