Droge huid Gevoelige huid Gezicht Rimpels en slapte Voor hem

BeautyJournaal TV: Facial met DNA Vital van Ericson Laboratoire

[media id=22 width=290 height=190]

Dankzij invriezing van de werkzame stoffen zijn er geen conserveringsmiddelen nodig, bovendien hoeven de stoffen niet bewerkt te worden, zo kunnen zo puur in hun oorspronkelijke vorm gebruikt worden. Dit draagt eraan bij dat de werkzaamheid het meest optimaal blijft. Ook bevat de lijn geen kleur- en geurstoffen en  siliconen. De tolerantiegraad op de huid is hoog.

Maar goed, het is dus niet alleen ijskoud gebruikt, er zitten ook stoffen in uit het Antarctische gebied, in het bijzonder een bacteriestam. In het dna-vitalgroeiproces produceert de bacterie, terwijl ze opgesloten zit in het ijs, een polymeer dat is opgebouwd uit glycoproteinen. Dit helpt de bacterie om water te vast te houden, waardoor hij zich nog beter hecht aan het ijs, maar beschermt hem ook tegen extreme kou. Die proteinen vormen een soort schild rond de bacterie.

In de DNA Vital lijn zijn deze glycoproteinen opgenomen, ze hebben een aantal huidbeschermende functies: tegen uitdroging, en gevoeligheid van de huidbarriere tegen wisselende weersomstandigheden en het heeft een stimulerende werking op de vorming van collageen, de typen 1 en 4, als ook van het elastiene. Ericson heeft deze proteinen een eigen naam gegeven, Antarticine, en verwerkt in alle producten uit de lijn.

De lijn bestaat uit:

  • een liftend serum dat is opgebouwd uit een zeer krachtige vochtbinder, uit extracten die een natuurlijke uv-berscherming geven (let op, dit wordt echt een nieuwe trend; planten die uv-bescherming geven, in aanvulling op of ter vervanging van traditionele uv-filters), water afkomstig uit de gletsjers waarvan Ericson zegt dat het extreem zuiver is, Zin’Cite (eigen naam) dat gewonnen wordt uit Smithsonite steen en rijk is aan zink wat ook weer een huidbeschermende functie heeft. ingevroren extracten uit Arctische bessen en duindoorn vanwege de sterk anti-oxidatieve werking op de huid.
  • een cryomasker (voor de schoonheidsspecialiste) dat heel koud wordt op de huid  en waarin etherische olien van munt en salie zit met antibacteriele en tonifierende functies, anti-oxidatieve extracten uit edelweiss, ginseng, rode esdoorn en ijslands mos. Verder zitten er natuurlijke olien in uit amandel, olijf en zonnebloem. Het wordt gemengd met kaoline klei dat zuiverend en onmiddellijk huidaanspannend werkt.
  • Voor thuisgebruik zijn er drie cremes die dus in de vriezer moeten en die je afschraapt als een ijsje voor gebruik op de huid. Er is een hydraterende, een sterk voedende en vettende creme en een vooral liftende creme. Het moet in de vriezer om de werking van de glycoproteinen te activeren. Bovendien kan de creme zo zonder conserveringsmiddel gemaakt worden. Er zitten ook geen kleurstoffen en siliconen in.

De behandeling duurt een uur, hij kan in kuurverband van 6x gedaan worden, 1x per week.

Meer achtergronden over het merk en de oprichter lees je hier.

Bekijk hier ook de film de we maakten op BeautyJournaal TV over de behandeling.

.

Meer weten over Droge huid?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

  • Thank you Felteagenda! I hope the Dutch language is not an obstacle for you. Maybe in the near future we will open Beautyjournaal in the english language as well – i think we will:-) Look forward to see you hear again, and never hesitate to ask us any questions!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.